نوع فایل : Word تعداد صفحات : 17 صفحه چکیده : مطالعه به منظور بررسي ميزان ضايعات آرد و نان ها در نانوائي ها و در حين مصرف و ارتباط آن با كيفيت ماده اوليه، نوع نان، نحوه توليد، پخت و مصرف در سه استان تهران بدليل تنوع نان ها، خوزستان بدليل حداكثر توليد نان بصورت تافتون و در استان گلستان بيشتر بصورت بربري انجام گرديد. اين بررسي ها از آذرماه 1380 طبق پرسشنامه هاي مختلف (پرسشنامه مربوط به خانوار مصرف كننده، پرسشنامه عمومي مصرف كننده، پرسشنامه اختصاصي مصرف كننده) با 286 سئوال به اجرا در آمد .




دانلود برای شما مصرف ,نان ,بررسي ,پرسشنامه ,آرد ,ضايعات ,آرد و ,و نان ,ضايعات آرد ,ميزان ضايعات ,هاي مختلف ,مصرف كننده، پرسشنامهمنبع

جزوه کامل تحقیق در عملیات 1

ورزش و تغذیه

پاورپوینت گیاه تاج الملوک Aquilegia تعداد (18 اسلاید)

نقشه اتوکد ساختمان اداری B3 ( خارجی )

نقشه اتوکد ساختمان اداری B8 ( خارجی )

بررسي رابطه بين سازوكارهاي راهبري شركتي و ريسك سيستماتيك

پاورپوینت آشنایی با روابط فضاها در یک واحد مسکونی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تجهیزات دندان پزشکی بهداشت و سلامت فروشگاه اینترنتی نگهداری و سرویس پکیج سفارش اینترنتی اتوبوس دربستی رسانه فرهنگی و هنری گیلک‌صدا بلک بورن بهترین سایت مبلمان اداری، پارتیشن,میزهای مدیریت و کنفرانس آفن همبرگر زن